"Com un encanteri" el segundo disco de Jeroni Vilà • V I D M A R studio

«Com un encanteri» el segundo disco de Jeroni Vilà

orioljolonch
Las realidades inventadas de Oriol Jolonch
5 julio, 2018
Evgenia Manko
Evgenia Manko
6 julio, 2018

«Com un encanteri» el segundo disco de Jeroni Vilà

.

El cantautor de Olot Jeroni Vilà, músico y compositor presenta su segundo disco de estudio, titulado «Como un encanteri».
De nuevo con la producción de Pere Jou (Quart Primera), Vilà presenta diez canciones compuestas piano y voz vestidas para la ocasión, canciones de autor que hablan de amor. Un disco intimista pero a la vez positivo.

.

 

jeroni vila

 


.

«Sempre m’ha agradat molt la música, tant com descobrir nous estils i nous cantants.

L’any 2010 vaig començar classes de piano, sense esperar mai arribar on soc.
Quan vaig sentir per primera vegada el grup Quart Primera, vaig saber que aquell estil era el que jo tenia ganes de tocar. Vaig ensenyar-li a Pere Jou (4t-1a) algun dels meus temes, que mai havien sortit de casa meva i em va oferir la seva ajuda per la producció. Així és com començo a motivar-me a aprendre més, a continuar creant cançons i a deixar-les escoltar a qui li agradin.

Com un encanteri és el títol del meu segon disc carregat d’optimisme on intento parlar d’amor. Amor amb totes les maneres que es pot estimar; No només a una parella, sinó amor a la meva filla, als meus amics, a la família, a gent que mai he conegut i també cap a mi mateix.

.

 

No imagino el meu camí. Al disc hi ha un tema amb el títol Un Tresor, que parla de l’ambició.
Tot i que penso que és una virtut, sempre ens hi podem ofegar.
Per tant m’agrada aprendre cada dia i soc feliç fent el que faig.

.

L’inspiració… Hi ha dies que em veig incapaç de fer una sola estrofa. En canvi, hi ha dies que puc crear una cançó sencera en poques hores. No tinc explicació per l’inspiració i no sé d’on ve ni cap a on va però sí penso que la pluja hi pot fer alguna cosa.

La meva música te influències de Pop Anglès, Craig David, Tom Odell…

.

Tocar i veure tocar un piano de cua a l’aeroport de Turí va ser fantàstic. A tots els aeroports ni hauria d’haver un, així les hores de retard no serien cap problema.

.

Una altra vegada diré que penso que el millor d’escoltar una cançó és que cada un de nosaltres l’entenem de diferent manera.»

.

.

.

El 28 de julio en #VidmarFestival
«The Night Of The Arts» disfrutaremos de su actuación en el espacio singular de Can Bisa. .Registro en Eventbrite

 

.

Jeroni Vilà

Contrataciones: Gero_____@hotmail.com

#concert #live #comunencanteri #disc #cd#cantautor #català #musica#musicaencatala #directe #musicaendirecte#piano
#songwriter #spell #guitar #percu#saturday #night #acoustic #acustic#magic #singer #goodtimes

.

.

.

1 Comment

  1. […] de alto nivel que con sus actos enriquecieron la jornada. Participando el cantautor Jeroni Vila, la arpista y artista Mar Gabarre, el proyecto de Laura Escobedo Arte música y Emociones, el […]

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *